MASA BERSAMA KELUARGA ADALAH YANG PALING INDAH ♥

Tuesday, May 22, 2012

One whole restaurant just for our family. This is only suku of our family. Belum half lagi.

Bismillah. Pada hari ahad yang lepas 20 Mei 2012, telah diadakan makan makan bersama keluarga sempena meraikan kejayaan majlis perkahwinan Yayan dan Dena pada 1 Mei 2012 yang lalu. Semua yang terlibat membantu pada hari tersebut hadir. Terima kasih Baba Mohd Saufi dan Ayahngah Kamarul Bahrin for treating all of us that day. Syukur.

Sehari selepas hari konvokesyen berlalu, ada pula hari bersama keluarga. Apa lagi yang perlu saya minta. Rahmat Allah itu terlalu indah untuk saya ungkapkan. True to say, time with the family is the most expensive than any other things.

The food there was awesome. Sedap and sangat berbaloi kalau nak pergi. The cousins
Makde, Umi dan Tokteh Ayah look sleepy. Tired maybe. Hihi. Mann, Y ayah look so handsome?
Tokteh with her cicit. Kalau Tok tengok ni mesti Tok pun tak sabar nak ada cicit. InsyaAllah Tok. I'm sure Tok will be the most happiest person in the world kalau ada cicit nanti. Ameen. Moga Allah perkenankan.
My awesome aunts and Tokteh From left : Makngah Ida, Umi, Makde, Acik, Makcu Yusa, Tokteh and sleeping cutie Amni :)
Mereka awesome. Sekian Duduk diam tanpa cakap apa apa pun best dengan mereka ni. :D
The newleyweds and kaklong
Ya Allah, syukurku padaMu tidak dapat aku ungkapkan kerana banyaknya limpah rahmatMu terhadapku dan keluargaku. Aku bersyukur. Kau pinjamkan mereka kepadaku untuk aku merasai apa itu erti kebahagian bersama keluarga yang mawaddah. Semoga keluarga ini akan terus diberkati olehNya.

p/s: Tak ingat nama restoran tu. Dekat Ampang, Ruz Aladin kot.

You Might Also Like

0 comments